diumenge, 11 de gener del 2009

Sa Llego 2009

Idò com cada any a Sa Pobla el cap de setmana abans de Sant Antoni s'ha celebrat aquesta tradicional cursa, obligatòria al calendari d'hivern i la primera de l'any.

Una tracalada de gent, quasi 700 persones (encara no ho he pogut confirmar) inscrites i un total de 634 arribats, que han gaudit d'un capvespre ideal per córrer; bona temperatura i molt poc vent, com sempre només en el tram entre les rodones de Ses Coves de Campanet i Pollença.

Va guanyar en Miquel Capó vestit de dimoni que a més va complir lo promès i va tirar caramels... ell, no sa padrina com havia dit ;)

Ja teniu les classificacions a Elitechip

En lo personal i pels entrenaments fets (només rodatges sense sèries) una bona marca: 31:07.

Podeu veure el recorregut i demés aquí:
GPSies - Sa Llego

1 comentari:

  1. Hola

    Son mes Joan, pensa que tinc uns 60 tius que no van tenir chip i els jutges me van passar una llista, (Erens els dorsals 1200 a 1300)amb els seus temps, van fer una feinada aquest jutges ara la tinc jo per pasarlos als resultats, jejejeje

    dels que duien chip en total 634 tot un èxit, lo que me sap greu es que vam acabar els chips, l'havien dit que en preperes 700, i no en vaig tenir prou, perque els que no havien recollit, era una mica precipitat a darrera hora fer canvis, sa `cursa de sÈ me va donar una lliço.

    ResponElimina