dissabte, 16 de gener del 2010

Entrenament UTST 2010 - Pollença - Can Gallet - Pollença

Una bona dematinada per a ser al parking del poliesportiu de Pollença a les 7:30 i veure'ns amb en David, Guillem i Fermin. En Manel avui tenia trui de foguerons per Sa Pobla.

Damunt les 7:40 ja erem un poc passat es pi d'en Grua hem deixat es cotxes i per amut pes camí vell de Lluc.

Avui les sensacions han estat molt diferents a dissabte passat. Més còmode i sense ofegament. Hem pujat a un ritme assequible per a mi tot i que a troços he hagut de caminar. A les cases de Binifaldó hem tirat cap a munt com a la cursa del Tomir i just on hi ha l'avituallament de la cursa hem seguit cap a Lluc... no havia fet mai aquest tram i com que no hem agafat dreceres, les pujades i baixades erem "bestials". En arribar a la carretera, just devora el parking de Son Amer hem tirat cap a Inca per anar i només per anar a berenar a Can Gallet.

Era una condició d'en Fermín i ningú ha dit que no: camaiot, sobrassada, formatge, trempat, botifarró torrar, xulla i llom... pa... Coques Coles (com diu una bona amiga), te o cafè i per avall aquesta vegada fent un troç de carretera en direcció Pollença per anar a cercar el camí vell de Lluc.

En David i en Guillem, ja sigui per edat o per que estan com a toros, quins cracks! I en Fermín ahir s'havia ficat 14 kms pujant d'Alcúdia a La Victòria i tornar... Jo, el lastre del grup :)

Aquí teniu les dades del recorregut:


GPSies - Entrenament UTST2010




La setmana que ve més...

2 comentaris:

  1. Aquest any tens que arribar. Campió.

    Carlos Mateos.

    ResponElimina
  2. Gràcies Carlos: patirem però farem lo impossible per arribar. Els entrenaments me diran el que... M'agradaria tenir la força mental teva per a forçar el cos i arribar. Veure arribar a en Sebastià Garí i tu l'any passat va ser molt emocionant. Sou uns cracks.

    ResponElimina