dilluns, 1 de febrer de 2010

III Mitja Marató Sa Pobla 2010

Per tercera vegada es va celebrar aquesta passat 31 de gener la mitja marató de Sa Pobla. Tenir d'amfitrió a en Miquel Capó assegura l'èxit de la prova i així ho demostren els prop de 600 participants.

Feia un fred que pelava es cul a ses llebres i després de recollir en Pere Antoni devers les 8 i mitja vàrem partir cap a Sa Pobla. Vaig tenir la sort que en Manel Fonte m'havia recollit el dorsal. Mitja hora abans de la sortida havíem quedat el grup sub 1:40 de @tletasdebaleares.com davant Cassa Miss per lo que hi havia temps de fer un cafè tranquils.

El grupet ja estava format i amb rialles i comentaris; pocs minuts abans de les 10 arribava el grup d'en Toni Contestí que venien d'Alaró corrent i després es menjaven la mitja... quins cracks!!!! Ens va fer unes fotos de grup (gràcies Toni):

 
 
I cap a ala sortida... I aquí arriba l'anècdota de la jornada: sortim i un kilómetre i mig després ens fan aturar (falta de coordinació... millor això que no el que molts pensàvem: un accident). Res, una cosa més que explicar...

Segona sortida i ara sí... a les totes! El grupet era genial. Teniem un leader fabulós... en Carlitos que estava de "xaxara" pel ritme suau que duia per a ell. Mr. Rose, na Maria Rosa, que amb frases com "només surt a córrer 1 pic a sa setmana" només volia amagar es "TIEMPASSO" que va fer: 1:37. BRAVO! Gent com en Bioman o en Toniet fogiren i fins que vàrem veure els temps que varen fer pulveritzant amb molt minuts les seves millors marques... la resta vàrem fer el que havíem anat a fer: sub 1:40. Jo personalment 1:38:11 que a un mitja de 4:40 era el ritme més alt en els darrers 10 mesos per a un temps superior a l'hora així que content.

Gràcies a tota la gent de Sa Pobla per que sempre ho fan perfecte.

Cap comentari:

Publica un comentari