diumenge, 13 de febrer del 2011

Mitja Marató Sa Pobla

Tot indicava que aquesta mitja marató de Sa Pobla deixaria bon gust de boca i pel que fa al grup de gent que ens vàrem proposar fer-la amb un objectiu comú, crec que fa ser molt més que satisfactòria.

Ja vaig ver unna entrada dels Inca Power i en aquest cas, tornarà sembña parlar del mateix, però quan la gent és ben avenguda i s'ajunta per a fer una cosa, l'èxit està assegurat.

He de dir que el grup "sub 1:45 (a 5 hasta el kilómetro 15 y luego Diós dirá" d'@tleatsdebaleares.com no va ser com jo esperava i a la sortida no hi va haver "trobada". Si abans per a fer una bona foto de grup.

L'objectiu era complir amb el "repte" del grup "Inca Power" que era baixar de 1:45. I sí senyor... 1:44:50. Perfecció. Encert...

Possiblement ha estat la mitja que més he gaudit. L'he gaudida per que el ritme de tota la cursa va ser molt bo de dur i, sobretot, per la companyia.

En Josemi per que és un crack, no li diem el metrònom per que sí. Durant tota la cursa a un ritme constant i pendent de tot el grup. En Sixto, pel que tots vàrem lluitar per a que complís el seu objectiu de sub1:45... i vaja si ho va aconseguir. Les fotografies de l'arribada, gràcies a na Magdalena Florit, ho diuen tot: patiment a la cara d'en Sixto i alegria a les d'en Josemi i meva:


De nou, gràcies Inca Power.

1 comentari: